speeltuin_2In 2017 zal er achter de boerderij een natuurspeeltuin komen van maar liefst 5000m2 Een plek waar kinderen kunnen rond struinen, spelen, ontdekken. Een speeltuin met heel veel groen en waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

Eind volgend jaar, rond de herfstvakantie, hoopt theehuis “het Hoefijzer” zijn deuren te openen.
Het theehuis wil graag een ontmoetingsplek worden voor de inwoners van de wijk Hoge Weide en omgeving. Daar kan je dan terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met een stuk vers gebakken taart. Voor de kinderen zijn er uiteraard limonade en ijsjes te koop voor als ze dorstig zijn geworden van het spelen in de (ook dan te openen) speeltuin. Er zal een lunchkaart zijn met daarop heerlijke broodjes, salades en pannenkoeken.

Als je ZZP’er bent kan je natuurlijk je laptop meenemen en in het theehuis werken, er zal goede WiFi aangelegd worden.

Ben je jarig en wil je je feestje bij ons komen vieren, dat kan! Er worden in eerste instantie 2 verschillende thema feestjes aangeboden. Een voor de prinsen en prinsessen onder ons en een voor wie zich een piraat voelt. Maar natuurlijk kan je ook lekker komen spelen in de speeltuin en dan in het theehuis, in overleg, iets eten en drinken en de cadeautjes uitpakken.

In de avonduren, na sluitingstijd van de speeltuin, zal de ruimte van het theehuis ook af te huren zijn.  Het gehele gebouw en terras zal een rookvrije zone zijn.