25+ / Jongvolwassenen

/25+ / Jongvolwassenen
25+ / Jongvolwassenen 2017-07-23T10:07:09+00:00

Voor de jongvolwassenen zijn er ontmoetingsmomenten in De Hoeftuin  waar je elke woensdag terecht kunt. Zie ook www.dehoeftuin.nl.

Ook wordt er periodiek voor deze leeftijdsgroep en een ieder die zich daar toe getrokken voelt, lezingen en discussieavonden georganiseerd in de vorm van een filosofisch café. Onder de naam Ad Limitem is er reeds enkele jaren een divers aanbod geweest aan breed maatschappelijke en religieuze onderwerpen. Momenteel is er voor het aankomend seizoen geen programma. Heb je ideeën en wil je meedoen. Laat het ons weten.

Houd je van zingen, dan kun je eens een kijkje nemen bij Gospelkoor Rejoice. Zij repeteren elke donderdagavond in deze boerderij vanaf 19.30u tot 22.00u. Zie ook www.gospelkoorrejoice.nl.

Ook in de boerderij zijn twee wekelijkse bijeenkomsten waar gedanst en gezongen wordt onder leiding van Care&Culture.  Zie ook www.careculture.nl

Heb je zelf nog leuke ideeën om iets voor deze leeftijdsgroep te organiseren vanuit Boerderij De Hoef. Laat je informeren over de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Mevr. Ineke Vink
Tel: 06-10240652
ivink@boerderijdehoef.nl