Protestantse Gemeente Leidsche Rijn

Begin 2001 is de Protestantse Gemeente Leidsche Rijn gehuisvest in De Hoef.
Op zondagochtend wordt er een dienst gehouden op de voormalige deel. Een sfeervolle ruimte. Naast de eredienst worden er nog tal van andere activiteiten georganiseerd.
Voor meer informatie klik hier: www.kerkenindehoef.nl


 

link_hoeftuinDe Hoeftuin

De Hoeftuin is een plek waar je kunt onthaasten, anderen ontmoeten, bijtanken, spelen, creëren, je leven verdiepen en zoeken naar jouw manier van geloven. Wat kun je van ons verwachten?: een ontmoetingsplek zijn voor mensen met dezelfde levensvragen, workshops om op adem te komen, spelenderwijs bezig zijn met opvoedingsthema’s en nog veel meer…  Voor meer informatie klik hier: www.dehoeftuin.nl


logo-carecultureCare & Culture

Het vergroten van levensgeluk en plezier van (kwetsbare) ouderen staan bij Care & Culture voorop. In onze projecten is iedereen welkom: of het nu gaat om inwoners van het dorp of de stad, schoolkinderen, medewerkers van de zorginstelling, vrijwilligers of familie.
Voor meer informatie klik hier: www.careculture.nl


link_uvlrUitvaartverzorging Leidsche Rijn

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn verzorgt een uitvaart naar persoonlijke wensen. Vanaf het moment van overlijden tot en met de nazorg staan zij voor u klaar. De rouwkamer bevindt zich op een bijzondere locatie, in boerderij De Hoef.
In deze sfeervolle rouwkamer kunt u op persoonlijke wijze afscheid nemen van uw dierbare.
Voor meer informatie klik hier: www.uitvaartverzorgingleidscherijn.nl


link_bsoBSO in de Wolken

BSO in de Wolken is uniek. Uniek vanwege haar kunstzinnig cursusaanbod, waar u niet extra voor hoeft te betalen. Uniek, vanwege de locatie: een oude boerderij in Leidsche Rijn. Uniek vanwege… kom zelf kijken, proeven, ruiken, beleven! BSO in de Wolken biedt kinderen van 4 t/m 12 op de maandag- dinsdag- en donderdagmiddag buitenschoolse opvang door middel van een   kunstzinnig cursusaanbod  in een ontspannen en huiselijke sfeer.
Voor meer informatie klik hier: www.bsoindewolken.nl

 


link_matthiasMatthias Zorg

Naast Boerderij De Hoef worden 10 appartementen van Matthias Zorg gebouwd. De cliënten die in aanmerking komen voor de appartementen met 24-uurs zorg en ondersteuning binnen Matthias Zorg zijn vanaf 18 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Zij zullen rondom De Hoef hun dagbesteding aangeboden krijgen.
Voor meer informatie klik hier: www.matthiaszorg.nl

 


logo-rejoice

Gospelkoor Rejoice

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral één gemeenschappelijk passie, namelijk muziek maken. Al vanaf 1974 wil Gospelkoor Rejoice met deze muziek een boodschap uitdragen; de boodschap van Gods liefde en blijvend verbond met onze wereld.

In de afgelopen 40 jaar is Gospelkoor Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie in de regio en daarbuiten. Rejoice treedt regelmatig op in kerkdiensten, geeft concerten en gaat zo nu en dan op tournee in binnen- en buitenland om haar muziek zo wijd mogelijk te verspreiden. Voor meer informatie klik hier: www.gospelkoorrejoice.nl


link_speeltuin_2Natuurspeeltuin

In 2017 zal er achter de boerderij een natuurspeeltuin komen van maar liefst 4000m2 Een plek waar kinderen kunnen rond struinen, spelen, ontdekken. Een speeltuin met heel veel groen en waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.
Voor meer informatie klik hier: boerderijdehoef.nl/speeltuin/