Ruimte huren

/Ruimte huren
Ruimte huren 2018-03-09T20:21:58+00:00

Momenteel zijn er in Boerderij De Hoef 3 ruimten te huur, namelijk: (ook voor zakelijke doeleinden)

Ruimte 1
De Deel. Dit is de voormalige koeienstal van de boerderij.  Deze ruimte biedt plaats aan ruim 100 mensen en kan gebruikt worden voor vergaderingen, lezingen, seminars, cursussen en recepties. De ruimte kent een intieme sfeer vanwege de stalramen en houten kolommen en balken in de zaal. De zaal is naar wens in te richten met enkel stoelen of zitjes met tafels en stoelen. De keuken is eventueel te huur voor het uitserveren van (warme) hapjes en/of eten. In de keuken is een oven, kookplaat en afwasmachine aanwezig. In de zaal is geluidsversterking, een beamer en WiFi aanwezig en is op aanvraag beschikbaar. Gezien de omsloten ligging van boerderij in de woonwijk zijn grote feesten niet mogelijk vanwege beperking van parkeergelegenheid en geluidsoverlast. Huren van deze ruimte kan van maandag tot en met zaterdag uiterlijk tot 22.00u ‘s avonds.

opkamer_1Ruimte 2
De opkamer. Hierin kan o.a. vergaderd of gewerkt worden met een maximum van 8 personen. In deze ruimte is WiFi beschikbaar.

 

 

 

 

ruimte_3_3Ruimte 3
De (voormalige) keuken. In deze ruimte kunnen kleine workshops worden gegeven, vergaderd of worden gewerkt met een maximum van 12 personen. In deze ruimte is WiFi beschikbaar.

Binnenkort te huur
Vanaf juli 2018 komen ook ruimten in de hooischuur beschikbaar van ca. 50 tot 80m2. Deze zal voorzien zijn van veel lichtinval en uitkijken over de speeltuin en de wijk rondom de boerderij.  In deze ruimte is er plek voor kinderfeestjes en workshops.

Ook in de wagenschuur is er op de 1e verdieping vanaf eind 2017 vaste ruimte te huur. (voorlopig onder optie voor natuurgeneeskundige praktijk) Dit betreft een sfeervolle ruimte onder de dakspanten van deze monumentale schuur met een vloeroppervlak van circa 60m2 en is nog vrij indeelbaar. In het dak worden enkele dakkapellen voorzien voor lichttoetreding en welke uitkijken richting het westen van de nieuwe wijk Hogeweide.

Voor meer informatie en navraag over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Dhr. Karel van Dommelen
Tel: 06-22807245
E-mail: kvandommelen@boerderijdehoef.nl