link_hoeftuinDe Hoeftuin is een plek waar je kunt onthaasten, anderen ontmoeten, bijtanken, spelen, creëren, je leven verdiepen en zoeken naar jouw manier van geloven.
Wat kun je van ons verwachten?: een ontmoetingsplek zijn voor mensen met dezelfde levensvragen, workshops om op adem te komen, spelenderwijs bezig zijn met opvoedingsthema’s en nog veel meer…

Activiteiten De Hoeftuin

• SPELtuin – woensdagochtend, om de week, tussen 10.00 en 12.00 uur inloopochtend. Om samen te spelen met je kind, andere mensen te spreken, voor een luisterend oor en voor de gezelligheid. Om bij te tanken, je even bij te laten schenken en er even uit te zijn.

• Hoefse Hap – elke eerste woensdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur. Lekker eten, maar geen zin om te koken? Schuif gezellig aan bij de maaltijd, elke eerste woensdag van de maand. Iedereen welkom! Vanaf 17.00 uur welkom met koffie&thee&limonade, 18.00-19.00 uur maaltijd. Aanmelden graag via info@dehoeftuin.nl. Als je kort van tevoren spontaan besluit om te komen en je niet hebt kunnen aanmelden, kom gerust! We maken altijd wat extra klaar. 5€ volwassene 3€ kind.

• Z!ndag – één keer in de paar maanden op zondag van 15.30 tot 18.00 uur. Spetterend, creatief en uitdagend. We (her)ontdekken bijbelverhalen als inspiratie voor ons eigen leven.
Voor meer informatie klik hier: www.dehoeftuin.nl