Voor al onze activiteiten! Kijk dan op onze jaaragenda

3 april 2019, Senioren Rollator Race!

Lieve ouderen,

Wij, de kinderen van groep 7b van basisschool “het Zand”, organiseren een sportevenement. Komen jullie ook? Het is op woensdag 3 april 2019 van 10.00 tot 12.00 uur. Het is in een zaaltje van het kinderdagverblijf “In de Wolken” (Hogeweide 6 in Leidsche Rijn, naast boerderij de Hoef). Wat gaan we doen? We spelen 3 rondes. De eerste ronde spelen we een rollatorrace. Als tweede doen we een quiz over gezondheid. Tenslotte is het derde spel een overgooispel waar je de bal moet overgooien zonder de grond aan te raken. Vervolgens sluiten we af met iets gezonds. We hebben erzin in!


Protestantse Gemeente
Elke zondagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur kerkdienst van de Protestantse Gemeente Leidsche Rijn.
Voor meer informatie klik hier: www.kerkenindehoef.nl

 

 


link_hoeftuinOm de week op woensdagmorgen tussen 10.00u en 12.00u is er de spel inloop SPELtuin. Iedereen is welkom. Kinderen spelen met elkaar en wij spelen mee of drinken een bakje koffie en praten bij (of rusten uit;-)).

Elke 3 maanden een ZIN!DAG, creatief bezig zijn en verdieping rond een thema voor het hele gezin.

Wil je meer weten? www.dehoeftuin.nl


 logoEmpathieWorkshops
Trainer Geweldloze Communicatie Annemiek Shrestha-van der Krogt startte in 2013 met het geven van workshops Empathisch Communiceren aan iedereen die wil leven in een wereld waarin alle mensen – ongeacht hun leeftijd, levenswijze, geloof of huidskleur – als mens worden gezien en gewaardeerd.

Dit najaar geeft zij diverse cursussen en workshops in Boerderij de Hoef. Zie hiervoor ook de jaaragenda

Voor meer informatie over haar workshops:  www.empathieworkshops.nl